Aanbieders

Werkgevers die EU-arbeidsmigranten huisvesten zijn vaak door de CAO en/of lidmaatschapseisen van hun brancheorganisatie verplicht dit uitsluitend in SNF-gecertificeerde huisvesting te doen. Kijk in de registers op de website van SNF wie over dat keurmerk beschikt. Informeer altijd naar de status en wat vereist is voor de doelgroep die u gaat huisvesten.Centrum Sambeek

Torenstraat 54 5836 AN Sambeek

Centrum Sambeek is een oud klooster gelegen in Sambeek zo’n 25 km van Nijmegen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Centrum Sambeek is tevens geschikt voor arbeidershuisvesting. U kunt er kamers huren voor een korte of lange periode.

Bekijk volledige profiel

Contact via Matchpoint Flexwonen

Als u interesse heeft in één van onderstaande aanbiedingen kunt u contact opnemen met het Matchpoint Flexwonen.

Bekijk volledige profiel

E&E Accommodations B.V.

Marconiweg 2 3899 BR Zeewolde

E&E Accommodations B.V. is gevestigd in Zeewolde en staat voor het op een gereguleerde wijze aanbieden van huisvesting en faciliteiten aan short-, middle- en long-stay arbeidsmigranten op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze.

Bekijk volledige profiel


Flex Housing

Kardinaal de Jongplein 15 5046 DE Tilburg

Bent u op zoek naar onderdak voor uw tijdelijke (buitenlandse) arbeidskrachten? Flex Housing zorgt direct voor flexibele woonoplossingen en biedt een veilig en betrouwbaar onderkomen voor buitenlandse arbeidskrachten. Compleet ingericht en tegen een aantrekkelijk all-intarief.

Bekijk volledige profiel

FlexwonenNH

Robijnstraat 30 1812 RB Alkmaar (bezoek alleen op afspraak)

FlexwonenNH is actief in de omgeving van Alkmaar en beheert daar diverse woonprojecten. Het betreft vooral voormalige kantoorpanden of schoolgebouwen, die geschikt zijn gemaakt voor bewoning. De website van de organisatie toont de verschilllende projecten en geeft informatie over de kamers en studio’s, inclusief huurprijzen. Klik hier voor meer informatie

Bekijk volledige profiel

Hotel Flexforce

Nieuwe Kazernelaan 10 - Gebouw 77 6711 JC Ede

Hotel Flexforce is gespecialiseerd in huisvesting van arbeidsmigranten. Wij werken samen met gerenommeerde uitzendorganisaties, die het belangrijk vinden dat hun mensen goed en betaalbaar wonen.

Bekijk volledige profielWoonbedrijf – Flexwonen

Woonwinkel Wal 2 Eindhoven

Woonbedrijf, een woningcorporatie die actief is in Eindhoven, Geldrop, Helmond en Veldhoven heeft verschillende projecten voor flexwonen. Bent u snel op zoek naar een woning, maar heeft u niet genoeg inschrijftijd? Dan is flexwonen misschien een oplossing: een tijdelijke woning zonder wachtlijst.

Bekijk volledige profiel