Aanbieders

Werkgevers die EU-arbeidsmigranten huisvesten zijn vaak door de CAO en/of lidmaatschapseisen van hun brancheorganisatie verplicht dit uitsluitend in SNF-gecertificeerde huisvesting te doen. Kijk in de registers op de website van SNF wie over dat keurmerk beschikt. Informeer altijd wat vereist is voor de doelgroep die u gaat huisvesten.Centrum Sambeek

Torenstraat 54 5836 AN Sambeek

Centrum Sambeek is een oud klooster gelegen in Sambeek zo’n 25 km van Nijmegen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Centrum Sambeek is tevens geschikt voor arbeidershuisvesting. U kunt er kamers huren voor een korte of lange periode.

Bekijk volledige profiel


EE | Accommodations

Marconiweg 2 3899 BR Zeewolde

EE | Accommodations biedt goede en gereguleerde huisvesting om zo uitzendorganisaties en werkgevers te ontlasten, expats en arbeidsmigranten de gelegenheid te geven een wooncarrière in Nederland op te bouwen en arbeidsmigrantenhuisvesting naar een volgend niveau te trekken.

Bekijk volledige profiel


Flex Housing

Kardinaal de Jongplein 15 5046 DE Tilburg

Bent u op zoek naar onderdak voor uw tijdelijke (buitenlandse) arbeidskrachten? Flex Housing zorgt direct voor flexibele woonoplossingen en biedt een veilig en betrouwbaar onderkomen voor buitenlandse arbeidskrachten. Compleet ingericht en tegen een aantrekkelijk all-intarief.

Bekijk volledige profiel

FlexwonenNH

Robijnstraat 30 1812 RB Alkmaar (bezoek alleen op afspraak)

FlexwonenNH is actief in de omgeving van Alkmaar en beheert daar diverse woonprojecten. Het betreft vooral voormalige kantoorpanden of schoolgebouwen, die geschikt zijn gemaakt voor bewoning. De website van de organisatie toont de verschilllende projecten en geeft informatie over de kamers en studio’s, inclusief huurprijzen. Klik hier voor meer informatie

Bekijk volledige profiel

Hotel Flexforce

Dordtsestraatweg 283 3083 AJ Rotterdam

Hotel Flexforce is gespecialiseerd in huisvesting van arbeidsmigranten. Wij werken samen met gerenommeerde uitzendorganisaties, die het belangrijk vinden dat hun mensen goed en betaalbaar wonen.

Bekijk volledige profiel

Huisvesting Nederland

Marconiweg 22a 8071 RA Nunspeet

Huisvesting-Nederland is een professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met het huisvesten van arbeidsmigranten, studenten en overige bijzondere doelgroepen.

Bekijk volledige profiel


Mployment Housing

Hyacinthenlaan 2 2182 DE Hillegom

Mployment Housing verhuurt en beheert hoogwaardige flex-woon locaties voor arbeidsmigranten.

Bekijk volledige profiel


Woonbedrijf – Flexwonen

Woonwinkel Wal 2 Eindhoven

Woonbedrijf, een woningcorporatie die actief is in Eindhoven, Geldrop, Helmond en Veldhoven heeft verschillende projecten voor flexwonen. Bent u snel op zoek naar een woning, maar heeft u niet genoeg inschrijftijd? Dan is flexwonen misschien een oplossing: een tijdelijke woning zonder wachtlijst.

Bekijk volledige profiel

Wooninc

Winston Churchilllaan 87 Eindhoven

Flexwonen is een flexibele vorm van wonen voor verschillende doelgroepen. Flexwoners krijgen een tijdelijk huurcontract van maximaal 2 jaar. Bijvoorbeeld in een voormalig seniorencomplex of een kantoorpand. Flexwonen is vooral interessant voor mensen die snel woonruimte zoeken, maar geen recht hebben op voorrang of urgentie.

Bekijk volledige profiel