Flex Housing: een tweede thuis voor uw arbeidskrachten

Bent u op zoek naar onderdak voor uw tijdelijke (buitenlandse) arbeidskrachten? Flex Housing zorgt direct voor flexibele woonoplossingen en biedt een veilig en betrouwbaar onderkomen voor buitenlandse arbeidskrachten. Compleet ingericht en tegen een aantrekkelijk all-intarief.


Sterk in flexibele woonoplossingen

Flex-Housing3

Prettig wonen in huisvesting van kwaliteit. Dat is waar Flex Housing voor staat. Sinds 1998 beheert, realiseert en exploiteert Flex Housing flexibele en permanente vormen van huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Daarom bieden wij flexibele woonoplossingen tegen een aantrekkelijk all-intarief en zorgen wij direct voor een veilig en betrouwbaar onderkomen voor arbeidsmigranten.

Een tweede thuis

Iedereen die naar Nederland komt om te werken, heeft recht op nette woonvoorzieningen. Wanneer iemand geniet van goed wooncomfort, werkt dit ook door in zijn dagelijkse prestaties. Bij Flex Housing staat de mens achter de arbeidsmigrant centraal. Daarom streven wij naar een warm thuisgevoel en is ‘een tweede thuis’ dan ook ons motto.

FlexHousing2

Wat kan Flex Housing voor u betekenen?

  • Flexibele woonoplossingen. Flex Housing biedt oplossingen op maat tegen een scherp tarief. Wij zorgen direct voor een veilig, betrouwbaar en compleet ingericht onderkomen voor uw arbeidskrachten.
  • Veilige, prettige en vergunde woonobjecten. Wij regelen alle noodzakelijke formaliteiten zoals het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en veiligheidsmaatregelen. Naast huisvesting faciliteren wij de veiligheid, technisch onderhoud en schoonmaak.
  • Goed toezicht en beheer. 24 uur per dag is een gastheer of gastvrouw aanwezig, die toezicht houdt en zorgt dat de interne sfeer prettig en leefbaar blijft. Onderdeel daarvan zijn er duidelijke woon- en leefregels. Bovendien wordt er regelmatig een kwaliteitscontrole uitgevoerd waarbij alle kamers worden gecontroleerd. In grotere woonobjecten is bovendien een informatiekantoor aanwezig.

Wilt u weten wat Flex Housing voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

SNF logo

 

Flex Housing is SNF gecertificeerd

 

 Apeldoorn – hotel Loenen (niet meer beschikbaar)

Type:  Complex met meerdere woningen/kamers (Huur)
Provincie:  gelderland
Beschikbaar:  -ContactgegevensLéon Muurmans
06 51 15 36 56

Adres

Kardinaal de Jongplein 15
5046 DE Tilburg